Hírek » SZAMURÁJSZÍV


 

Olvass bele

Vavyan Fable

SZAMURÁJSZÍV

elrettentő részlet a regényből:

Az események egyik szálának rekonstrukciója:Emok Brensic abban a tóhoz közeli városkában élt, amelyet Denisa Borulat Citynek nevezett, miután megismerte a cimborái perverz titkait fedező, hitbuzgó Levinton rendőrfőnököt és az aberrált barátokat. Nyilvánosan is hol Bolydulat, hol Borulat Cityként emlegette a települést. Sokan átvették tőle a találó nevezetet, ugyanakkor a bukott Levinton egy ideje már a sitten hűsölt. 

Brensic otthon-szöszmötölő, számítógépbúvó ember volt, mégis hallott a nemrég történtekről, mi több, a tüntetésen is résztvett, amelynek az lett volna a célja, hogy kiszabadítsák a rendőrség karmaiból az emberöléssel vádolt, köztiszteletű baráti társaságot. Csakhogy a kiszabadítás éppenséggel az ellenkezőjébe fordult!

A rendőrök és gyilkosribanc védencük melletti kiállássá züllött, egyértelműen azért, mert a rafkós zsernyákok bespriccelték a levegőt akaratmásító szerekkel! Aljas húzásuk egy vaknak is szemet szúrt volna! Nem úgy a lebutult embermasszának!

Tudniillik a hekusok és a tömegek is az Ördögi Háttérhatalom szolgálói, amely főleg ciongyíkokból, profitpatkányokból és tőkecápákból tevődik össze, és nem más a célja, mint a velük szembenállók, azaz a Jó Oldal végső leigázása, kiirtása. Mindezek mögött pediglen a mocskos agresszor USA bújik meg! 

Na de vele, Emok Brensickel nem számoltak! Róla mindenki azt hiszi, hogy ő csupán egy veszélytelen bogaras, egy ritkás hajú, egy túlsúlyos, egy puhány nem férfi, aki ráadásul az apjával lakik együtt, nőt még nem látott közelről, csak a nyálát csorgatja utánuk. 

Hát rohadt nagyot tévednek, és nemsokára keservesen megbánják! Régóta érik a végzetük! 

Nemcsak az ő lefóliázott ablakú szobájában, a kutatósugarak és egyénkárosító rádióhercek elleni védekezésül alufóliába burkolt számítógépén, hanem légiónyi támadásvédett gépen áramlanak az Ördögi Háttérhatalommal, vagyis az ÖHH-val történő végső leszámolás tervei. A milliónyi zseniális ötletből minden szabadságharcos, azaz a Jó Harcosa kiválasztja a neki megfelelőt, és megvalósítja. Ő, Emok Brensic természetesen nem a saját nevén csetelget a világmentő tervekről, hiszen így a zsernyákok rég bemérték és elhurcolták volna Guantánamóra vagy Birkenauba.

 Dörzsölt fickó lévén az Alvó Sejt nevet választotta megtévesztésül. Hamarosan az előkészületek végére ér, és csatába vonul. Induláskor persze nevet vált. Akkortól ő lesz Aktív Sejt. 

Nem könnyen szedte össze a szükséges felszerelést. Utált kimozdulni tökéletesen levédett szobájából, amely egyaránt óvta a kozmoszból irányított, műholdak és méregrepülők által végzett besugárzás, lehallgatás, kifigyelés, agyfertőzés ellen.

 Bölcs ember mindig nyolcrétegű alufólia sapkát húz az agya köré, mielőtt kimerészkedne biztonságossá tett otthonából, az ugyanis az elméjére célzott összes támadási forma ellen oltalmat nyújt. Erre további fóliarétegekkel bélelt kobakot tesz. Az így megerősített sisak a legkeményebb sugárnyaláb-támadást is képes visszaverni.

Fejpáncélzatát akkor is viselte, amikor pszichológushoz küldték, ugyanis elmevizsgálat nélkül nem járhatott volna lőtérre. Márpedig sokáig oda kellett járnia, hogy mesterlövész váljon belőle.

Az agyvizsgálót könnyen átverte. A sisakviselésre irányuló kérdésre azt felelte, meteorithullástól tart, és már mehetett is célba lövést gyakorolni.